KORNSJÖN GRÄNSKIOSK SKAL LEIES UT PÅ ÅREMÅL

KORNSJÖN GRÄNSKIOSK SKAL LEIES UT PÅ ÅREMÅL

Kornsjön Gränskiosk ligger på svensk side av grensen ved Kornsjø. Siden nåværende leietaker ønsker å avslutte leieforholdet, søker vi etter en person som kan tenke seg å videreføre driften av kiosken.

Videre drift er imidlertid neppe aktuelt før riksgrensen gjenåpnes.

Fram til nå har kiosken vært i drift i sommerhalvåret, det vil si fra påsketider til august-september. Det er lite trafikkgrunnlag for helårsdrift.

Kiosken er velutstyrt, og den leies ut på svært gunstige vilkår. Det er ønskelig for bygdesamfunnet i området, på begge sider av grensen, å skape en trivelig samlingsplass hvor man kan møtes for en hyggelig prat over en kaffekopp eller en matbit.

I tilknytning til kiosken er det en stue som er et fint oppholdssted når været ikke tillater at man oppholder seg på den store fine terrassen, med utsikt til Kornsjøen.

Om dette er av interesse kun du henvende deg til styreleder Jan Roger Eriksen på tlf. 0047 901 60 371, e-mailadresse: janroger@mekservice.no, eller til styremedlem Sverre Trulssen på tlf. 0047 916 95 948, e-mailadresse: sverre.trulssen@gmail.com, for nærmere informasjon.

Styret i Kornsjön Gränskiosk

© Copyright 2012 Kornsjø - Webmaster Jobstep.no