«Hank» synger Johnny Cash og Cornelis Vreeswijk på Kornsjø

Sted: Grensestua, Kornsjø

Dato: 21.juli 2018

Tid: 19.00 – 01.00

 

Som karismatisk vokalist i Turbonegro ble Hank von Hell et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser.


Han er et multitalent med mange strenger å spille på. Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater.

Tiden etter Turbonegro har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist. Mange sperret øynene opp da han entret scenen som hovedrolleinnehaver i musicalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. Et jublende kritikerkorps kunne fastslå at den kontroversielle rockeren var langt mer enn punkrock, sminke og kaos.
Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk. Så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter.
Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.

Han har oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.
Nå er vi så heldige at vi får han hit til Kornsjø midt i Juli.
Begrenset antall billetter så vær tidlig ute.

BILLETTER BLIR LAGT UT FOR SALG 1. JUNI CC 250,-

Link til arrangement på Facebook finner du her.

© Copyright 2012 Kornsjø - Webmaster Jobstep.no